Let´s Go Adventure & Achievement

Fysisk aktivitet

Fysisk aktivitet er starten på et godt liv!
BildeVeien til god fysisk helse handler ikke om annet enn bruk av sunn fornuft. Vår tanke er at vi ønsker å utfordre deg til en bedre fysisk helse. Dårlig fysisk form tar fra oss mye livsglede, det bryter ned selvtillit, og det kan også ha økonomiske konsekvenser. Å mangle energi fordi man er i dårlig fysisk form er dessverre veldig vanlig for vårt moderne, stillesittende samfunn.
Hvordan kan man forvente at kroppen vår skal kunne fungere optimalt, uten at man beveger seg og bruker den? Å bruke kroppen, er fullstendig avgjørende for at man skal opprettholde en god fysisk form. Alt som ikke brukes forfaller, og til slutt mister vi det. Hver eneste gang vi tar oss friheten til å droppe fysisk aktivitet, og over tid spiser, og  drikker for mye, samt gir oss selv for lite søvn, vil vi litt lenger fram i tid måtte betale prisen for dette. Den dagen vi mangler styrke, utholdenhet og energi, vil man innse at det kanskje ikke var så lurt å overse kroppens behov for aktivitet.
Man kan ikke forvente å unngå trøbbel med kroppen hvis man ikke behandler den med respekt, og gir den vedlikehold.
De aller fleste av oss vet disse tingene, men mange gjør overhodet ikke noe med det.

Det er ikke alltid man synes det er like lett å motivere seg for å gå en tur, løpe eller sykle. Å krype ut av senga for en morgentur i ruskevær er ikke alltid like fristende, men vi alle liker effekten av det. Man føler seg opplagt, og klar for en ny dag.

Vi tror at vaner styrer de fleste av våre handlinger, og det er for det meste mentalt. Hvis man endrer den mentale innstilling, så vil man kunne bytte ut en dårlig vane, med en god vane.
Vi ønsker å hjelpe deg, gjennom en god opplevelse, til å etablere de gode vanene. Vi hjelper deg med å lage et opplegg tilpasset deg og ditt behov, slik at du kan oppleve en varig endring i din fysiske form. Vi vet av erfaring at man alt for ofte gir etter for den indre stemme som sier; "Dette jeg gidder ikke".
Hvis du derimot tar utfordringen, og tar en beslutning, om at du nå ønsker å endre din fysiske form, så er vi klar til å hjelpe.


Fysisk form
er selve ryggraden til lykke, i alle livets aspekter, og uten denne pilaren på plass vil man aldri kunne oppnå balansen vi alle trenger for å leve det gode liv. Still deg selv spørsmålet : Er jeg i god fysisk form? Hvis ikke, hva vil jeg gjøre med det?


Vi utfordrer deg til å starte reisen sammen med oss, for et liv med bedre fysisk form.