Let´s Go Adventure & Achievement

LET´S GO 1-1 COACHING

Av og til i livet kan man trenge litt input og rådgivning for å komme seg videre dit man vil i livet. Hvis man føler at man sitter fast, og ikke når sine mål og drømmer, da kan hjelp fra utenfra være løsningen. Vi vil hjelpe! Let´s Go!

Bilde

Våre liv kan i en hektisk hverdag, være svært utfordrende. Å holde motivasjon og spirit oppe kan være krevende for de aller fleste av oss.

Vårt mål i Let`s Go Adventure & Achievement 1:1 Coaching er å møte deg der du er, og sammen med deg sette fokus på de endringer du måtte ønske å gjøre, samtidig som vi hjelper deg å legge en plan som frigjør ditt potensiale, mens du aktivt jobber mot dine mål og drømmer.

Vi vet at vi gjennom vår tenking, våre følelser og våre holdninger påvirker alt vi gjør i livet. Basert på egne erfaringer og forskning, begynner vi vår coaching med dette, slik at du kan skape de endringer som vil gi deg det livet du ønsker. Uansett hva du måtte ønske av endringer, så hjelper vi deg med dette.

Gjennom å stille spørsmål, vil vi gjennom hvert møte kunne arbeide strategisk, slik at vi utnytter tiden vår best mulig. Hver eneste session følger en fast prosess, med tydelige forventninger og ansvarliggjøring bygget inn.

Vårt 1:1 program starter alltid med en samtale som har en varighet på 1t 30 min. På dette møtet utarbeider vi en plan, ut fra hvor du er i dag, til dit du vil gå i livet.

Vi gjennomfører ukentlige møter med våre kunder. Vi benytter GoTo Meeting plattform, Skype eller personlig møte. Hver coaching session vil hjelpe oss å finne svar på hvordan vi ligger an basert på siste ukes forpliktelser og mål samt hva vi må endre på i forhold til neste ukes mål og strategiplan.

*Vi har satt av 90 min til hver session, men vårt mål er 60 min sessioner.


Vårt mål er å tilby deg en forståelig støtte. På grunn av dette er du som kunde velkommen til å kontakte oss når du måtte ønske. Dette er en del av programmet. Vi tar også forbehold om at vi også enkelte ganger må sette opp ekstra samtaler og oppfølging, basert på behov som måtte dukke opp.

Bilde

Ingenting vil endre seg i livene våre, før vi endrer oss selv!
Alt vil endre seg for oss, når vi går til arbeid på oss selv, og vår egen filosofi!

Vi utfordrer deg til å være med oss på en reise mot dine drømmer og dine mål. LET´S GO!