Let´s Go Adventure & Achievement

LIVSENDRINGSPROGRAM

Image
ALT STARTER MED PERSONLIG FILOSOFI!
HVA VI TENKER, ER HVA VI BLIR!En av de viktigste ting man kan gjøre i livet er å dele med andre. Når man gjennom erfaringer har lært både hva oppturer og nedturer gjør med oss, og hvordan man best mulig kan reise seg opp igjen, så vil vi tilby deg å ta del i denne filosofien.
Vårt mål er at du skal kunne starte en reise med oss, som fullstendig endrer ditt liv med varige resultater. Vi vet også at selv om man ønsker livsendring, så er dette en lang reise som ikke kan gjøres over natta.

Å leve dette 4 siders livet livet basert på våre 4 pilarer er overhodet ikke lett, det er hardt. 95% av oss vil sannsynligvis ikke ta denne utfordringen, men istedet fortsette sine liv, på det som oppleves som komfortabelt. Den siste 5% derimot vil ta utfordringen, og starte sin livsendring. Å endre vanene man gjennom tiår har etablert krever arbeid, og det skal mye mot, og inspirasjon til for å gjøre det.

Vi tror at MOT er det vi trenger mest. MOT av den varige typen. Mange av oss starter, men få av oss avslutter.
For å kunne gjennomføre en livsendring så er vår erfaring at vi trenger følgende 5 ressurser for å inspirere oss til å sette i gang:
  • Beslutning
  • Planlegging
  • Oppstarten
  • Fortsettelsen
  • Oppnåelsen

Vi har utviklet fire ulike programmer basert på vår filosofi som vi ønsker å tilby. Bli med oss på en eventyrlig reise. LET´S GO!