Letīs Go Adventure & Achievement

Om oss

 Geir Magne Haukås:

BildeMitt  liv endret seg fullstendig i 2008 da jeg gjennom min lege fikk beskjed om at en langvarig usunn livstil, hadde gitt helseplager som kun var mulig å rette opp gjennom å legge om livet totalt. Det var da jeg forpliktet meg selv til å legge om kursen fullstendig, å endre alt. Jeg fikk med meg en god hjelper i kona mi Bente, og jeg startet med å bygge meg et nytt og bedre liv, gjennom at vi sammen utviklet en livsendringsfilosofi. Denne filosofien er det nå jeg ønsker å dele med deg, og gi den som ønsker livsendring samme mulighet.

Jeg har i en alder av 47 år, skaffet meg lang erfaring innenfor salg og ledelse, og har gjennom mange år hatt ulike lederoller. Jeg har jobbet i alt fra store konserner til litt mindre, og opp gjennom årene vært heldig å ha gode og dyktige mentorer som har bidratt til å øke min kompetanse innenfor ulike områder. Jeg er nok kjent for min motiverende og inspirerende stil, og det at jeg er en god kommunikator. At jeg også er glad i utfordringer er vel ikke helt ukjent, etter at jeg høsten 2017 var en av deltagerne på det populære TV programmet Farmen.

For 6 år siden bestemte jeg for at jeg en dag ville bruke min kunnskap til å hjelpe andre mennesker til en bedre hverdag og et bedre liv. Derfor har jeg nå sammen med Bente realisert drømmen, og startet opp Let´s Go Adventure & Achievement. Gjennom firmaet skal vi ved coaching, trening og foredrag, motivere, inspirere og oppmuntre andre til å designe det livet de selv ønsker. Jeg er forøvrig en lidenskapelig syklist, og jeg elsker å bruke naturen som mitt rekreasjonssted.   
Mitt mål er å vise samtlige som ønsker det,  at det er mulig å overvinne utfordringene som man måtte møte i sin drøm, om en bedre hverdag og et bedre liv. Som jeg liker å si det: Let`s GO!Bente Haukås:

BildeJeg har de siste 7-8 år gitt råd og hjelp til mange mennesker, som har ønsket varig endring i sine liv. Alt fra fysisk helse, mental helse, balanse mellom yrkesliv og hjemmebane, samt hvordan man kan utnytte tiden best mulig, er noe av det jeg har stor kunnskap og erfaring med.
Som småbarnsmor til lille Othelian Vincent, mamma til 3 voksne barn, aktiv bystyrepolitiker, 2x Norgesmester på sykkel og en rekke styreverv, vet jeg hva som kreves, og hvor utfordringene ligger for å få endene til å møtes. Jeg vil gjerne dele min kunnskap med deg, på hvordan man steg for steg, bygger de endringer som er nødvendig for å endre alle aspekter i sitt liv til det bedre.
Hvis du føler deg låst, og kanskje kjenner på en frustrasjon der du befinner deg i livet. Hvis du har en krevende jobb, og du opplever hverdagen som tung, og at nærmest alt er i ferd med å falle fra hverandre,da kan jeg hjelpe deg med å gjøre dagen din bedre. Uansett hva dine omstendigheter måtte være, så vil jeg hjelpe deg å finne riktig vei.
Kan jeg, så kan du!        


Ta kontakt med meg, og la oss komme i gang.
Let`s Go!NB: Vi gjør ingen medisinske eller psykologiske konsultasjoner, heller ikke noe innenfor alternativ medisin.